Websites

Elk bedrijf heeft een website nodig

Een website heeft immers een vaste plek binnen de communicatiemiddelen veroverd. Zonder website kun je gewoonweg niet goed meer op de juiste wijze met jouw doelgroep(en) communiceren. Aan een goede website worden tal van eisen gesteld waar rekening mee moet worden gehouden. Daarover later meer. 

 

Jouw klant verwacht eenvoudig dat je een goede website hebt

Op het internet is bijna alles te vinden. Jouw (potentiële) klant verwacht van jouw bedrijf ook gewoonweg dat jouw website te vinden is op Internet. Het is natuurlijk mooi als dat ook voor jouw website geldt. Realiseer je daarbij ook dat als jouw concurrent wel op Internet te vinden is en ji niet, dat dat wel een gemiste kans is. Sterker nog het kan je gewoon klanten kosten! 

Mobile responsive websites

Gebruiksvriendelijkheid is erg belangrijk geworden op het internet. Dat houdt onder meer in dat het belangrijk is dat men een website goed en makkelijk kan Webdesign Webdevelopment - Bizz Resultsbekijken zonder moeilijk te hoeven doen op andere computers als alleen desktops. Zoals het beeld moeten vergroten, omdat de navigatie knoppen en teksten te klein worden afgebeeld. Vergissingen worden dan makkelijk gemaakt bij het inzoomen en aanklikken op navigatieknoppen. Teksten moeten vergroten omdat ze anders niet leesbaar zijn, voor webformulieren geldt het zelfde. Dit soort dingen worden ervaren als vermoeiend en gebruiksonvriendelijk. Een steeds groter deel van internetgebruikers haken af en staken het verdere bezoek van een website als die te gebruiksonvriendelijk is. Zo ongeduldig en meedogenloos wordt er tegenwoordig omgegaan op het internet. Dus laat de website ook goed toonbaar zijn op kleinere laptops, tablets (ipads) en smartphones.

 

Het is dus zaak daar rekening mee te houden. Daarnaast is het zo dat de zoekmachines als Google gebruiksvriendelijke (mobile responsive) websites bevoordelen boven  gewone website. Google vindt het erg vervelend als een bezoeker door hen naar een website is verwezen, die de bezoeker vrijwel direct weer verlaat omdat deze de gebruiksonvriendelijke site niet accepteert en naar een andere site besluit te gaan. Google meet immers de tijd dat een bezoeker op de site blijft. Is dat sterk onder het gemiddelde, dan is er blijkbaar wat aan de hand met de site en/of de content. Dit is het laatste wat je wilt, want Google besluit vervolgens om je website lager te plaatsten in de ranking. In feite is dit een soort strafmaatregel waardoor je minder goed gevonden wordt. 

 

Misschien ben je geinteresseerd in een gratis audit van jouw huidige website?
Weten hoe het is gesteld met de concurrentiekracht van je  site op het internet.
Verbeterpunten of misschien wel een bevestiging wat u al dacht van uw website.
 
Vraag dan hier het Webscan rapport gratis aan.
 
Eisen die horen bij een goede website

Een goede website voldoet aan diverse kwaliteitseisen. Aspecten die spelen bij de ontwikkeling en bouw van een website zijn onder meer: zijn uitstraling, onderscheidend in de markt, of bij uw doelgroepen aansluit, wel of niet dynamisch, wel of niet interactief, aansluiten bij uw huisstijl (bedrijfslogo en bedrijfskleuren), goed toonbaar op alle apparaten die gebruikt worden door uw doelgroepen, zelf te beheren (wijzigingen in teksten, foto's, plaatjes, video's ), aanpasbaar, flexibel in te zetten. 

Wij bouwen diverse soorten websites. Van eenvoudige, kleinere tot aan complexere en omvangrijkere websites en voor alle markten. Of jouw klanten nu andere bedrijven zijn, consumenten of een combinatie daarvan, wij hebben vergaande ervaring met alle markten.

Onze websites 

 

Interesse in een nieuwe website?

Heb je inderdaad een nieuwe site nodig en ben je je aan het oriënteren? Weet je nog niet goed wat je wilt en waaraan je moet denken? Laat het ons weten.Wij kunnen je waarschijnlijk goed helpen vanuit onze vergaande ervaring met marketing en automatisering. Neem geen genoegen met een gewone site.

Neem contact op via het webformulier (volg de link) of bel 023-584 2356.