Internet marketingplan en online strategie

Marketingplan en strategie

Internet marketingplan en online strategie

 

Effectieve online marketing vereist normaal gesproken een goed marketingplan en een goede marketingstrategie. Immers een huis bouwen zonder eerst een goed plan te maken leidt ook niet al te vaak tot succes.

Door vast te leggen wat je wil, (welke doelen je wil bereiken, in welke markten, met welke producten en diensten, hoe snel en met welke middelen) en hoe je dat gaat aanpakken(strategie) zal je efficiënter en sneller resultaten boeken.

Bizz Results biedt begeleiding, advies en ondersteuning om het marketing plan en de strategie vorm te geven en vast te leggen. Ons startpunt is eerst opzoek te gaan naar de vraag achter de vraag. Vervolgens analyseren we alles wat van belang is voor een doorslaggevend succes. Wij zijn daarbij kritisch, misschien een tikkie eigenwijs, maar we weten waar we het over hebben. Alles is gericht op behalen van resultaat en succes.

Een marketingplan en een online strategie vormen de basis van je online succes! Je bereikt hiermee dat je de goede dingen gaat doen, waarna deze goed uitgevoerd dienen te worden. Het ontbreken van een  goed marketingplan en een online strategie is vrijwel altijd een garantie voor teleurstelling en vaak de oorzaak van het mislukken van online activiteiten.

Aan de orde komen onder meer:

 
Internet Business Analyse
Wij lopen met jou gestructureerd de bedrijfsprocessen door middels de Internet Business Analyse waar ook een online onderzoek bij hoort.  Het geheel  zal leiden tot het marketingplan en de online strategie. Wees niet bezorgd dat wij naar een omvangrijk rapport zullen toewerken. Wij zullen juist proberen het resultaat te vervatten in een beperkt aantal A4'tjes. Het gaat immers om de kwaliteit en niet om het aantal pagina's.


 
Heb je nog geen goed internetmarketing plan en online strategie of wil je de huidige updaten?
 
Wij ondersteunen je graag. Neem nu contact op via deze button of bel 023-584 2356