Diensten

Internet marketingdiensten Bizz Results

Bizz Results levert als full service internet marketingbureau brede diensten om bedrijven te helpen ook te profiteren van de kracht van het internet. U kunt dus voor uw hele project van A-Z bij ons terecht, maar ook voor een enkele aparte dienst helpen wij u graag. Onze diensten betreffen advies-, onderzoek- en uitvoeringsdiensten.

Afhankelijk van uw bedrijfsdoelstellingen, de aard van uw bedrijf, uw doelgroepen, de markt waar uw bedrijf in zit en uw budget kunnen wij meestal altijd wel een passende oplossing leveren.

In welke fase uw bedrijf ook mocht staan, wij begeleiden u graag naar een hoger (winstgevender) niveau van Digitale Marketing.

 

 

WEBSITES EN PROFESSIONELE ONLINE MARKETINGDIENSTEN

Wij ontwikkelen, bouwen, testen en beheren websites. We regelen domeinnaam, hosting en integreren desgewenst uw site met specifieke applicaties. Ook kunt u voor logo ontwikkeling en webteksten, nieuwsbrieven en blogposts, etc. bij ons terecht. Daarnaast zijn wij specialist in Online marketing. Dat wil zeggen gespecialiseerd om de commerciƫle mogelijkheden van Online marketing zo optimaal mogelijk te benutten voor onze klanten. Wij verdiepen ons in uw specifieke situatie en zetten daarvoor een specifiek internet marketingplan voor u op. Dus inclusief de mogelijke inzet van website(s), webshop(s), zoekmachines, advertising, display marketing, blogging, Social Media (waaronder Linkedin, Facebook, Twitter, Instagram, YouTube en meer), e-mail marketing. Daarna voeren we het allemaal graag voor u uit. U kunt ons echter ook vragen voor slechts een enkele dienst.

Heeft u plannen voor een nieuw project? Neem contact op om de mogelijkheden vrijblijvend te met ons te bespreken. Dit kan via het webformulier (volg de link) of bel 023-584 2356

Wil je je eerst verder oriĆ«nteren ga dan naar onze specifieke internetdiensten.