Diensten

Internet marketingdiensten Bizz Results

Bizz Results levert als full service internet marketingbureau brede diensten om bedrijven te helpen ook te profiteren van de kracht van het internet. Je kunt dus voor jouw hele project van A-Z bij ons terecht, maar ook voor een enkele aparte dienst helpen wij je graag. Onze diensten betreffen advies-, onderzoek- en uitvoeringsdiensten.

Afhankelijk van jouw bedrijfsdoelstellingen, de aard van je bedrijf, jouw doelgroepen, de markt waar jouw bedrijf in zit en jouw budget kunnen wij meestal altijd wel een passende oplossing leveren.

In welke fase jouw bedrijf ook mocht staan, wij begeleiden je graag naar een hoger (winstgevender) niveau van Digitale Marketing.

 

 

WEBSITES EN PROFESSIONELE ONLINE MARKETINGDIENSTEN

Wij ontwikkelen, bouwen, testen en beheren websites. We regelen domeinnaam, hosting en integreren desgewenst jouw site met specifieke applicaties. Ook kun je voor logo ontwikkeling en webteksten, nieuwsbrieven en blogposts, etc. bij ons terecht. Daarnaast zijn wij specialist in Online marketing. Dat wil zeggen gespecialiseerd om de commerciƫle mogelijkheden van Online marketing zo optimaal mogelijk te benutten voor onze klanten. Wij verdiepen ons in jouw specifieke situatie en zetten daarvoor een specifiek internet marketingplan en een specifieke online strategie voor je op. Dus inclusief de mogelijke inzet van website(s), webshop(s), zoekmachines, advertising, display marketing, blogging, Social Media (waaronder Linkedin, Facebook, Twitter, Instagram, YouTube en meer), e-mail marketing. Daarna voeren we het allemaal graag voor jou uit. Je kunt ons echter ook vragen voor slechts een enkele dienst.

Heb je plannen voor een nieuw project? Neem contact op om de mogelijkheden vrijblijvend met ons te bespreken. Dit kan via het webformulier (volg de link) of bel 023-584 2356

Misschien ben je geinteresseerd in een gratis audit van jouw website?
Vraag dan hier het Webscan rapport gratis aan.

Wil je je eerst verder oriĆ«nteren ga dan naar onze specifieke internetdiensten.