Social Media marketing

Waarom is Social Media belangrijk voor bedrijven?

Er zijn diverse redenen om social media op te nemen in de online marketing mix van je bedrijf. Naast je eigen website en de zoekmachines is Social media marketing veelal een voor de handliggende keuze.
Social Media zijn social websites ( Facebook, Linkedin, YouTube en meer) waar je een bedrijfspagina bij kunt hebben, soms zijn het apps. (WhatsApp, Instagram). Social Media bergen heel veel gebruikers. Een paar cijfers: 1,59 miljard maandelijkse gebruikers bij Facebook, 1 miljard active WhatsApp gebruikers, 400 miljoen bij Instagram, 320 miljoen bij Linkedin en er staan nog vele social media platforms in de rij voor gebruik in Nederland. Uiteraard veranderen deze aantallen vaak voortdurend dus realiseer je dat de getallen inmiddels te laag kunnen zijn.

       

Wat kun je met Social Media doen en waarom zou je die opnemen in je online marketingmix?

 

Hieronder staan kort redenen waarom Social Media te omarmen: 

Welke diensten leveren wij voor Social Media Marketing?

Bizz Results levert de volgende Social Media diensten voornamelijk voor MKB in de regio's Haarlemmermeer,
Kennemerland en de Bollenstreek, maar ook daarbuiten.:


Professionele Social Media marketing inzetten voor je bedrijf?

Indien u overweegt het anders aan te pakken en een partij zoekt die u helpt om op strategisch, tactisch of uitvoerend vlak het verschil te maken in uw markt, neem dan contact met ons op via het webformulier (volg de link) of bel 023-584 2356.

Kijk ook op onze blog