Internetdiensten

Zoekmachine Marketing

Uw doelgroepen bereiken via Google - SEM

Bezoekers naar uw website trekken met behulp van de zoekmachine Google. Uit cijfers blijkt dat meer dan 80% van de mensen die op zoek zijn naar een product of dienst de zoekmachines gebruiken. In Nederland wordt daarbij voornamelijk Google gebruikt.Het kan dan gaan om alleen maar informatie en kennis, maar ook om direct een oplossing Google Zoekmachine Marketing - SEM -Bizz Resultsaan te schaffen voor een probleem of behoefte die er bij de bezoeker leeft (een hotel en vlucht boeken bijvoorbeeld). En alles wat er tussen die twee uitersten inzit. Met Google kunnen wij op meerdere manieren bezoekers trekken naar uw website. Hier gaan we alleen in op SEO, (search engine optimisation) dit is zoekmachine optimalisatie en SEA, (search engine advertising) dit is zoekmachine adverteren. Het welbekende Google Adwords. Samen heten SEO en SEA ook wel SEM (search engine marketing.

SEO moet in uw website gebouwd worden, terwijl SEA niet aan uw website is verbonden. Zoekmachine marketing is een zeer sterk marketingmiddel, dat zich richt op mensen met een duidelijke behoefte en die zelf opzoek zijn naar oplossingen ( vaak in de buying mode) en die u naar uw website wil halen.

 

SEO - ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE

Zoekmachine optimalisatie (SEO) heeft als doel uw website zo hoog mogelijk te laten zetten in de zoekresultaten van Google. Van alle Internetters (zoekers) gebruiken meer dan 85% de zoekmachines voor het vinden van websites. Uw website hoog in Google krijgen is dus essentieel (Google heeft in Nederland een marktaandeel van meer dan 90%).

  • Hoe hoger in Google, hoe meer bezoekers op uw website
  • Hoe meer bezoekers op de site, hoe groter de kans op nieuwe opdrachten

Een hoge positie voor een populair zoekwoord kan voor duizenden bezoekers per maand zorgen!

Kort door de bocht is SEO in feite het afstemmen van uw website en teksten op zoekers uit uw doelgroepen.
Bizz Results levert diverse mogelijkheden op het gebied van zoekmachine optimalisatie. 

Bent u op zoek naar een partij die u professioneel helpt met advies, onderzoek en uitvoering op SEO gebied? Neem dan contact op via het webformulier (volg de link) of bel 023-584 2356.

SEA - Zoekmachine adverteren - GOOGLE ADS (PPC)

Met zoekmachine adverteren (SEA) kun je heel gericht jouw doelgroep bereiken, dat wil zeggen op je website krijgen. Het inzetten van SEA houdt in dat er advertentieruimte wordt ingekocht bij Google boven en onder de natuurlijke zoekresultaten door in een veiling te bieden op zoektermen. Hierbij wordt er afgerekend per muisklik, iedere klik vertegenwoordigt een bezoeker op uw website.Google Adwords - Internet adverteren  - Bizz Results

De belangrijkste eigenschap van zoekmachineadvertenties is dat ze zijn gekoppeld aan een zoekopdracht (een of meer trefwoorden). Pas als men één van deze trefwoorden als zoekopdracht bij een zoekmachine intypt, kan de advertentie zichtbaar worden. Betaling vindt echter alleen plaats als er op de getoonde advertentie geklikt wordt en er dus een bezoeker is geleverd naar de website. De minimale kosten bedragen € 0,05 per klik en in aanvulling hierop kun je een dagbudget instellen, waardoor je nooit meer betaalt dan je van te voren hebt aangegeven.

Google Ads (vroeger Google Adwords geheten)  inzetten om nieuwe opdrachten te krijgen kan erg goed werken mits de advertentiecampagnes maar professioneel genoeg zijn opgezet. Bizz Results levert diverse mogelijkheden op het gebied van zoekmachine adverteren.

Bent u op zoek naar een partij die u professioneel helpt met advies, onderzoek en uitvoering op SEA gebied? Neem dan contact op via het webformulier  (volg de link) of bel 023-584 2356. Kijk anders ook even op onze blog.

SEM Google - zoekmachine marketing - Bizz Results

Google inzetten voor meer bezoekers?

U wilt meer bezoekers op uw website. U oriënteert zich op de beste mogelijkheden voor uw bedrijf en uw specifieke situatie.Welke technieken u ook wilt toepassen binnen Google, wij kunnen u uitstekend van dienst zijn.

Neem contact op via het webformulier (volg de link) of bel 023-584 2356.