Internetdiensten

Online Marketing

Internet Marketing - online marketing

 • branding (verhogen van merkbekendheid)
 • het ontwikkelen van klantrelaties
 • genereren van leads voor nieuwe opdrachten          
 • het afzetten van producten en diensten 

Online marketing onmisbaar geworden voor bedrijven

Ondanks dat nog steeds vele traditionele bedrijven het nut van online marketing nog niet (voldoende) inzien, omdat ze er nog geen ervaringen mee hebben Online Marketingdiensten Bizz Results' title= opgedaan, is online marketing onmisbaar geworden voor bedrijven. De groei van online is niet voor niets, er zijn grote voordelen mee te behalen. De grootste voordelen zijn dat het meestal enorm veel effectiever werkt en vrijwel altijd veel goedkoper is dan traditionele marketing. En last but not least zijn in tegenstelling tot traditionele marketing de resultaten van online marketing-activiteiten keurig en concreet te meten, te analyseren en voortdurend te verbeteren. 

 

Digital marketingplan opzetten en Online strategie bepalen 

  Online marketing biedt vele mogelijkheden en dus ook kansen. Aan de andere kant staan daar valkuilen tegenover. Het is dus zaak de goede dingen te doen, maar die dan ook goed te doen. Dus gewogen en slimme keuzes maken is natuurlijk essentieel. Om optimale resultaten te behalen, is meestal de inzet van een combinatie van diverse online marketing instrumenten aan de orde. Het vaststellen welke instrumenten voor uw bedrijf de beste bijdragen gaan leveren en hoe die in te zetten volgt uit een stuk assessment/onderzoek. Hierin komen ondermeer de doelgroepen aan de orde, in combinatie met uw diensten / producten, zoektermen in verband met zoekmachines, concurrentie, onderscheid in de markt en meer. Op basis van deze uitkomsten worden het internet marketingplan en de online strategie vastgesteld. Let wel, dit hoeven helemaal geen grote rapporten te worden, maar liever indien mogelijk een paar A4 tjes. Uiteindelijk volgen hieruit ook de keuze van in te zetten instrumenten. Wij helpen graag bij de uitvoering daarvan:

 


  Wij denken graag mee op strategisch en tactisch gebied om de kansen en mogelijkheden optimaal te kunnen benutten voor uw bedrijf. En uiteraard voeren wij online marketing graag voor u uit. Omdat wij in het verlengde van uw bedrijf werken en precies begrijpen waar u in de markt wilt staan en wat daarvoor nodig is, kunt u ons prima zien als uw externe online marketingafdeling.

   

  Professionele Online Marketing inzetten voor uw bedrijf?

  Indien u overweegt het anders aan te pakken en een partij zoekt die u helpt om op strategisch, tactisch of uitvoerend vlak het verschil te maken in uw markt, neem dan contact met ons op via het webformulier (volg de link) of bel 023-584 2356.
  Kijk ook op onze blog .