Internetdiensten

Content Marketing

Het belang van Content Marketing

Content Marketing is inmiddels de belangrijkste factor geworden in Internet Marketing en het trekken Content Marketing Bizz Resultsvan bezoekers op de website. Alhoewel bij content marketing ook de content op andere media dan de website een meer of minder belangrijke rol spelen, is het uiteindelijke doel vaak wel dat bezoekers op de website eindigen om daar tot de gewenste actie over te gaan.

Content marketing is het proces waarbij relevante en waardevolle content wordt gecreëerd en verspreid, om daarmee een gedefinieerde doelgroep aan te trekken en te binden, met als uiteindelijk doel een vooraf gedefinieerde, zakelijke doelstelling te behalen.

Elk bedrijf heeft leads nodig,nieuwe verkoopkansen. Maar ook werkt elk bedrijf aan haar merk- en naambekendheid en vindt er communicatie plaats naar en met haar doelgroepen. Content Marketing met name levert op al deze genoemde gebieden zijn waarde, vandaar het belang ervan binnen online marketing. Effectieve content marketing vereist echter wel gedegen voorbereiding en structuur.

Hoe aan goede content te komen

Om op een goede en gestructureerde wijze te komen tot de ontwikkeling van waardevolle content is een content marketing plan essentieel.
Zeker als uw organisatie in een markt zit waar de online concurrentie op een volwassen niveau is aangekomen. Op regelmatige basis uw content uit te breiden en te vernieuwen is van groot belang. Niet alleen voor uw website(s), maar ook op andere platforms die in verbinding met uw organisatie staan. Denk hierbij aan met name de Social Media sites Linkedin, Facebook, Twitter, Google+ , YouTube, Blogsites, etc,

Indien u relevante content op regelmatige basis aan uw website en andere Internetcomponenten toevoegt, zal dat de totale kwaliteit van uw website ten goede komen. Niet alleen voor de bezoekers waar u als het goed is relevante informatie aan beschikbaar stelt, maar ook voor de zoekmachines, die dat weten te waarderen in een hogere ranking. U moet dan wel een aantal regels in acht nemen. Door content te optimaliseren met relevante zoektermen, zult u (gratis) organisch gericht verkeer trekken naar uw website.

Welke content draagt het meeste bij aan uw doelstellingen?

Welke content een hoge bijdrage zal leveren aan het vergroten van het aantal waardevolle bezoekers aan uw website en de daarmee verbandhoudende ranking in de zoekmachines is een belangrijke vraag. Het verzorgen hiervan is zoals eerder aangegeven niet een éénmalige maar een continu terugkerende activiteit.

Bizz Results kan u helpen aan een content marketing plan. Hiermee weet u welke content het meest waardevol is voor uw potentiële bezoekers / klanten en waar en in welke vorm deze het beste geplaatst kan worden. Ook voor het ontwikkelen van content kunt u terecht bij Bizz Results .

Content Marketing

Meer weten over onze diensten voor content (plan)ontwikkeling

Overweegt u ondersteuning voor uw bedrijf in te huren voor contentmarketing planontwikkeling of contentontwikkeling ? Neem dan contact met ons op via het webformulier (volg de link) of bel 023-584 2356. Tip: geef a.u.b. aan op welke manier u wilt dat we contact met u opnemen. Kijk anders ook even op onze blog.