Groeien met Online marketing

U wilt substantiƫle groei met Online Marketing

U heeft al de nodige ervaring opgedaan met uw website en Internet Marketing. Maar nu is het tijd meer uit de kast te halen. Nog meer klanten en meer omzet. Naast SEO adverteert u wellicht al met Google Adwords. Maar u bent nog niet tevreden.

 

 

Onderzoek en optimalisatie van uw bereikte resultaten

Wij kijken eerst of er met de tot dusver gebruikte technieken en instrumenten nog kansen en mogelijkheden voor uw bedrijf niet of onvoldoende worden benut. Uiteraard doen wij een grondige analyse van de statistiek van uw website (analytics). Daarnaast wordt onderzocht welke andere online marketing mogelijkheden er zijn om tot extra resultaten te komen. GeĆÆntegreerde Internet marketing technieken, content marketing , e-mail marketing, social media marketing  ( Facebook, Linkedin, Twitter, Instagram), videomarketing , blogging   en wellicht marketing automation en/of inbound marketing , of meer. Optimaal bereik van uw gewenste doelgroepen en optimalisering van de conversie zorgen voor een optimale website, die meer klanten en omzet binnenhaalt. Usability onderzoek (UX) en a/b testing kunnen aan de orde komen. 

Wilt u meer weten wat wij voor u kunnen betekenen, neem dan contact met ons op via het webformulier (volg de link) of bel 023-584 2356.

 

Wilt u liever eerst meer lezen, bezoek ook ons blog voor Digital Marketing resultaatverbeteringstips