Gratis website-audit

Gratis Webscan: Een gezondheidscheck voor uw website

Website audit rapportMisschien is uw website al weer enkele jaren oud of wordt uw website niet goed gevonden in Google: Daarom bieden wij de GRATIS Webscan om te bekijken of uw site nog aan de eisen van deze tijd voldoet.

Ontvang het Webscan rapport Gratis

De concurrentiekracht van uw website op het internet in kaart gebracht met onze grondige webscan. U leest in het resultaat van de scan op welke punten uw internet aanwezigheid aan verbetering toe is. Of misschien om te bevestigen wat u al dacht van uw website en te bepalen of deze (niet) aan vervanging of verbetering toe is.

Stel uw vragen en krijg direct antwoord

Aan de hand van de webscan nemen we graag een half uur de tijd voor u en bespreken we direct waar uw site beter kan en wat u daar zelf aan kunt doen om dat te verbeteren. 

Word ook een winnaar in uw bedrijfstak!

website-audit meetingDaarnaast nemen we uw concurrentiepositie door om te zien waar de kansen liggen. Uw belangrijkste concurrenten op het internet zijn de bedrijven die op de eerste pagina van Google staan op uw belangrijkste zoekterm. Wij leggen u graag uit WAT u zelf kunt doen om uw positie in Google te versterken.

Kortom:

Met de webscan  kunt u precies zien waar u de concurrentie kunt overtreffen en de winnaar kunt worden- neem contact op voor de webscan voor antwoorden op uw vragen!

Vul onderaan deze pagina uw gegevens in en wij sturen u de webscan per email toe!

U kunt het rapport direct inzien en de verbeterpunten zien. Vraag de webscan aan via onderstaand formulier!

 

 

* Verplicht