Google zoekmachine marketing

Uw doelgroepen bereiken via Google - SEM

Bezoekers naar je website trekken met behulp van de zoekmachine Google. Uit cijfers blijkt dat meer dan 90% van de mensen die op zoek zijn naar een product of dienst de zoekmachines gebruiken. In Nederland wordt daarbij voornamelijk Google gebruikt. Het kan dan gaan om bezoekers die op zoek zijn naar informatie en kennis, maar het kan ook gaan om kopers, die direct of binnenkort een aankoop willen doen een hotelkamer en/of een vlucht boeken bijvoorbeeld.

Met Google kunnen wij op twee manieren bezoekers trekken naar uw website. Beide manieren samen heten ook wel SEM, search engine marketing, of zoekmachine marketing. 

De ene manier moet in uw website gebouwd worden en heet SEO, search engine optimisation, of zoekmachine optimalisatie. De andere heet SEA, search engine advertising, of zoekmachine adverteren, maar daarover later meer.

 

 

Zoekmachine marketing is een uiterst sterk marketingmiddel, dat zich richt op mensen met een duidelijke behoefte en die zelf op zoek zijn naar oplossingen, vaak in de buying mode zitten en die u naar uw website wil halen. Dit heet ook wel Pull marketing.

SEO - ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE

Zorg dat je goed vindbaar bent voor (nieuwe) Klanten

Welke zoekwoorden gebruiken je klanten in Google om jouw product of dienst te vinden?
En ben je dan ook goed vindbaar? Of is je concurrent dan juist in beeld? Probeer het meteen uit!
 
 
Vindbaar zijn is essentieel om zaken te doen.
Ruim 75% van de zakelijke transacties vindt plaats met een zoekactie in Google! 
 
Bizz Results kan ieder bedrijf goed vindbaar maken met de juiste mix van SEO services. Hieruit bestaat onze dienstverlening:

  • Vermeldingen op de 1ste pagina van Google
  • Het aantrekken van meer bezoekers naar uw website, hoe hoger in Google hoe meer bezoekers op uw site
  • Krijg meer ingevulde webformulieren
  • Krijg meer downloads
  • Krijg meer klantgegevens zoals e-mailadressen
  • Krijg meer telefonische aanvragen