Digital Marketing Resultaatverbeteringstips

Waarom Digitale Marketing je business helpt groeien
-Simon Westra Bizz Results
Waarom Digitale Marketing je business helpt groeien

Met de verandering en evolutie van moderne technologieën, doen kleinere  en gemiddeld grote bedrijven (MKB) er alles aan om bij te blijven. Traditionele bedrijven zijn hun business modellen aan het veranderen naar eentje die online gericht is, of zijn hun bestaande marketing inspanningen aan het versterken met digitale marketing strategieën. Dit in een poging om een groeiende en erg lucratieve online marktplaats te pakken te krijgen.

Want het gaat hierbij om het proces van het aantrekken van gerichte online doelgroepen die het verschil zullen betekenen tussen een succesvol bloeiend bedrijf en een die mislukt. Zelfs als je dagelijks erg veel verkeer op je website krijgt, hoeft dat nog weinig te betekenen, tenzij zij converteren naar leads en verkopen. In het digitale tijdperk waar bedrijven en handel naar op weg zijn, voorzien Digitale marketing tools en technieken ondernemers en bedrijfseigenaren de beste kansen om te concurreren, te overleven en zelfs bedrijfsgroei.

10 redenen waarom Digitale marketing je kunnen helpen
De volgende 10 redenen zullen je laten zien hoe digitale marketing niet alleen – in termen van investering- een verstandige beslissing is, maar ook een effectief marketing kanaal is, dat je helpt je bedrijf te laten groeien.

 • Omdat Digitale Marketing het speelveld voor elk bedrijf gelijkmaakt.
  Digitale Marketing biedt kleine en middelgrote bedrijven (MKB) de kans om te concurreren en hun deel van het gerichte verkeer aan te trekken. MKB bedrijven hebben nu de beschikking over verkoop- en marketing processen die vroeger alleen beschikbaar waren voor grote bedrijven.
 • Omdat Digitale Marketing goedkoper is dan de traditionele marketing.  Kleine bedrijven hebben erg weinig middelen en geld tot hun beschikking. Dit is waarom Digitale Marketing hen èn betere èn veel goedkopere marketing kanalen oplevert die resultaten opleveren.Omdat Digitale Marketing conversie oplevert.Online bedrijven die producten en diensten online marketen, meten hun succes door het percentage inkomend verkeer dat omgezet wordt in leads, aanmeldingen en verkopen 


 • Omdat Digitale Marketing meer conversie oplevert.
  Online bedrijven, die producten en diensten online vermarkten, meten hun succes door het percentage van het inkomende bezoek dat converteert in leads, aanmeldingen en verkopen

  Top prioriteiten van digitale marketeers zijn: conversie optimalisatiecontent marketing, social marketing, branding

  Topprioriteiten van Digiitale marketeers
  Tools en technieken die je kan gebruiken voor je Digitale Marketing campagnes zijn: Zoekmachine optimalisatie (SEO), Social Media Marketing en E-mail Marketing

 • Omdat Digitale Marketing interactie met je gewenste doelgroepen faciliteert.
  Interactie aangaan met je klanten en je klanten voorzien van geschikte aangrijpingspunten kunnen je waardevol inzicht geven over wat je gewenste doelgroepen willen
 • Omdat Digitale Marketing merkreputatie opbouwt.
  Afleveren wat je belooft, zal je helpen een betere relatie te ontwikkelen met je gewenste doelgroepen

 • Omdat Digitale Marketing  de mobiele gebruiker tegemoet komt.
  Mobiele apparaten hebben zich ontwikkelt van pure alternatieven voor laptops en desktop computers, in iets dat hun verkoop beslissingen beïnvloedt.
 • Omdat Digitale Marketing je voorziet van betere ROI op je marketinginvesteringen.
  De sleutel naar succes in Digitale Marketing is echter om een gestage stroom aan gerichte doelgroepen te genereren die converteren in leads en verkopen. Hoe meer je bedrijf dit soort verkeer genereert hoe sneller je ROI realiseert.
 • Omdat Digitale Marketing het vertrouwen kan gaan verdienen van mensen.
  Digitale Marketing maakt gebruik van Social Media signalen, sociaal bewijs en testimonials van actuele consumenten die in het verleden hebben gekocht, zich hebben aangesloten bij of hebben geprofiteerd van een product of dienst die is aangeboden door een merk of bedrijf.
 • Omdat Digitale Marketing mensen aanspoort om de gewenste actie te ondernemen.
  Digitale marketeers kunnen gebruik maken van slimme en innovatieve manieren om conversie te bereiken door aansporingen tot actie te bewerkstelligen.
 • Omdat Digitale Marketing zorgt voor het overleven van online bedrijven
  Zelfs al heb je dagelijks heel veel bezoekers op de website, maar geen van hen converteert. Dan zal je online business uiteindelijk ophouden te bestaan.
 • Digitale ( Internet of Online) Marketing helpt je gebruik te maken van bewezen strategieën en technieken die niet noodzakelijkerwijs meer verkeer aantrekken - maar zeer gericht verkeer dat resultaten oplevert. Het aantrekken van de juiste soort mensen die de juiste soort resultaten oplevert is waar Digitale Marketing over gaat. En daarmee zorgt dat je bedrijf kan overleven.

  Bronnen: 
  Gartner/Hubspot/EMarketer/Enterprise Innovation/Forbes/Mediapost/Nielsen

Reacties

  Post has no comments.
LAAT EEN REACTIE ACHTER
Captcha Image
Categories
Tags
Archief